Over ons

Aannemer of particulier, u kunt bij N. Wijfje Heiwerken B.V. altijd terecht voor het uitvoeren van welk heiwerk dan ook. Het heien van houten palen met of zonder opzetter, prefab betonpalen, houten schakelpalen en stalen buispalen behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Doordat wij in korte, snelle lijnen met leveranciers werken en zelf ons transport uitvoeren zijn wij zeer flexibel en kunnen zo lange levertijden voorkomen. Wij werken met relatief licht materieel, waardoor we op moeilijk bereikbare plaatsen toch uw heiwerk kunnen realiseren. Tevens is het mogelijk dat wij desgewenst ook het koppensnellen en het puinruimen voor u verzorgen. Bij ons kan altijd alles!

Historie

De N. in ‘N. Wijfje Heiwerken B.V.’ staat voor Niek Wijfje; de man die in 1927 samen met zijn broer het heibedrijf startte. De zoons van Niek hebben het bedrijf voortgezet. In 2007 bereikte ook de laatste van dit zestal de VUT-gerechtige leeftijd, en zijn er weer nieuwe zoons toegevoegd. N. Wijfje Heiwerken is dus een echt familiebedrijf, met grote passie voor het vak.

Inmiddels is het overgenomen door Remon Wijfje. Als kleine jongen speelde Remon al met een zelfgemaakte heikraan. ‘’Het is me met de paplepel ingegoten. Ik ben naar school geweest, maar wist eigenlijk al wat ik echt wilde. Ik kan dit werk de hele dag door doen, zeven dagen per week!’’ Mede dankzij deze grote passie volbrengt Wijfje Heiwerken ieder project tot een gewenst resultaat.

Waarom N. Wijfje Heiwerken B.V.?

Dankzij de jarenlange ervaring en grote passie van onze werknemers, draaien wij nergens onze hand voor om. Voor zowel zakelijk als particuliere klussen. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij houten palen (met of zonder betonoplanger), stalen buispalen, prefab betonpalen zonder enige moeite heien. Maar ook voor koppensnellen, voorboren, kalenderen, de verhuur van rijplaten en allerlei andere mooie klussen staan wij klaar.

Bij ons kan altijd alles!

Daarom doen wij u de volgende beloftes:

  • Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk,
  • Werken met de beste machines,
  • Zorgen voor een snelle service,
  • En hebben korte levertijden.

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag, wilt u informatie over een bepaald specialisme?
Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.