MVO

We dragen graag bij aan een duurzame samenleving. Dat is het fundament voor de toekomst. Daarom hechten we veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Bij alles wat we doen staan de volgende punten centraal:

Integriteit

We vinden het vooral belangrijk om integer te zijn. We houden vast aan onze normen en waarden. Je mag ons daar ook op aanspreken. Zo gaan we deskundig en professioneel om met het in ons gestelde vertrouwen en handelen we naar eer en geweten.

Arbeidsomstandigheden

We willen een betrouwbare, eerlijke en goede samenwerkingspartner en werkgever zijn. We bieden onze werknemers daarom een veilige werkplek, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot zelfontwikkeling.

Veiligheid op de bouwplaats

Veiligheid nemen we uiterst serieus. We streven naar optimale veiligheid op de bouwplaats zowel voor onszelf, als onze collega aannemers en opdrachtgevers. Ook in de nabije omgeving van de bouwplaats willen we elke vorm van letsel en schade voorkomen.

Oog voor het milieu

Onze voetafdruk voor het milieu willen we zo klein mogelijk houden. Daarom streven we bij bedrijfsprocessen en nieuwe investeringen naar zoveel mogelijk beperking van omgevings- en milieubelasting. Op die manier werken we aan het voortbestaan van het milieu.

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag, wilt u informatie over een bepaald specialisme?
Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.