Grond-, weg-, waterbouw

Ook voor de bedrijven in de GWW-sector kan N. Wijfje Heiwerken de juiste partner zijn. Onderheide rioleringstelsels (uitgevoerd naast de sleuf, of op draglineschotten boven de sleuf), duikerbruggen, pompputten, overal waar palen onder aangebracht moeten worden, kunnen wij dit verzorgen.

Wanneer u een brug, kademuur of beschoeiing wilt heien, bent u bij ons aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij al heel wat palen in het water geslagen. Geen brug te ver, of N. Wijfje Heiwerken weet er een oplossing voor. Wij komen altijd vooraf op de locatie kijken om op te meten en te bekijken welke hulpmaterialen we nodig hebben om tot een perfect resultaat te komen.

Ook hebben wij de nodige ervaring met het uitvoeren van heiwerken op een locatie die alleen over het water te bereiken is. Op een veerpont of pontons verzorgen wij dan het vervoer naar de bouwlocatie.

Moet het heiwerk helemaal op het water plaatsvinden? Geen probleem! Door vanaf drijvende pontons te werken, slaan wij de palen precies hoe u ze hebben wilt. Te lood of schoor; het is allebei mogelijk.

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag, wilt u informatie over een bepaald specialisme?
Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.